معمولا افرادی که سرمایه زیادی دارند علاوه بر سرمایه گذاری در ایران مایل هستند که در کشورهای دیگر هم سرمایه گذاری کنند. با این کار نه تنها ارزش سرمایه خود را حفظ می کنند بلکه شاهد رشد چند درصدی آن هم خواهند بود.
یکی از کشورهای ایده آل برای سرمایه گذاری که دارای ثبات اقتصادی خوبی است آمریکا است که برای افرادی که واجد شرایط هستند گزینه مناسبی بوده و با مزایایی نیز همراه است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.
سرمایه گذاری در آمریکا روش های مختلفی دارد و در برخی از این روش ها سرمایه گذار علاوه بر اخذ ویزا موفق به دریافت اقامت آمریکا نیز می شود. در ادامه قصد داریم با شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری در آمریکا، روش های سرمایه گذاری در آمریکا و حداقل سرمایه گذاری در آمریکا با شما عزیزان صحبت کنیم.
از طریق تماس با مجموعه ادب خواه می توانید مشاوره رایگان دریافت کنید و با روش های مختلف سرمایه گذاری در آمریکا و شرایط آن ها به طور کامل آشنا شوید. کارشناسان ما با تخصص و دانشی که در این زمینه دارند به شما کمک می کنند تا بهترین تصمیم را برای سرمایه خود بگیرید. ما همچنین در گرفتن وقت سفارت آمریکا هم به شما کمک می کنیم.
شرایط سرمایه گذاری در آمریکا
جهت سرمایه گذاری در آمریکا روش های مختلفی وجود دارد و هریک از این روش ها نیز شرایط و هزینه های مربوط به خود را دارند که با دیگری متفاوت است. شرط اصلی جهت سرمایه گذاری در آمریکا برخورداری از بودجه مناسب بوده و پس از آن نیز سرمایه گذار ملزم به رعایت قوانین و مقررات سرمایه گذاری در آن کشور می باشد. به صورت کلی می توانیم بگوییم برای سرمایه گذاری در آمریکا باید حداقل میزان سرمایه لازم را داشته باشید و مدارکی که دال بر قانونی بودن سرمایه شماست نیز ارائه دهید. البته در برخی روش ها نیز میزان سرمایه خاصی تعریف نشده است اما سرمایه گذار باید میزان بودجه ای که جهت ثبت شرکت نیاز است را داشته باشد. علاوه بر آن سرمایه گذاری در آمریکا باید توسط اداره مهاجرت آمریکا ( USCIS ) نیز تایید شود.
حداقل مبلغ سرمایه گذاری در آمریکا
افراد مختلف اهداف مختلفی نیز از سرمایه گذاری دارند و نمی توان برای همه حداقل مبلغی را تعیین کرد. زیرا روش های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد که هر یک به مقدار سرمایه خاصی نیاز دارند. به طور مثال اگر شخص به دنبال کسب سود است خرید اوراق قرضه دولتی می تواند گزینه مناسبی باشد که حتی با ۱۰ دلار هم قابل انجام است. صندوق های مشترک خرده فروشی به حداقل ۵۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار برای سرمایه گذاری نیاز دارند یا صندوق های طبقه نهادی و تامینی به حداقل یک میلیون دلار سرمایه نیاز دارند.
اگر هدف متقاضی از سرمایه گذاری در آمریکا اخذ اقامت است حداقل مبلغ سرمایه گذاری با توجه به سرمایه و شرایط او مشخص می شود. اگر فرد تولیدی داشته باشد حداقل مبلغ موردنیاز برای سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار دلار است. در غیر این صورت می تواند برای ویزای E2 که نیاز به سرمایه ۲۰۰ هزار دلاری دارد اقدام نماید. در ادامه با روش های مختلف سرمایه گذاری آمریکا آشنا خواهیم شد.
روشهای سرمایه گذاری در آمریکا
همان طور که پیشتر نیز اشاره کردیم سرمایه گذاری در آمریکا به طرق مختلف امکان پذیر است. افرادی که سرمایه کافی برای این کار دارند باید ابتدا نسبت به شرایط و قوانین مربوطه اطلاعات کافی به دست آورده و سپس اقدام نمایند. روش های مختلف سرمایه گذاری عبارتند از:
- سرمایه گذاری از طریق خرید بیزینس در آمریکا
- سرمایه گذاری از طریق ویزای EB5
- سرمایه گذاری از طریق ویزای E2
- سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت
- سرمایه گذاری از طریق خرید ملک
- سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه دولتی
اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا از طریق خرید بیزینس
می دانیم که اخذ ویزای کاری آمریکا نیز یکی از روش های مهاجرت به این کشور است. اما افرادی که قصد ندارند در این کشور کار کنند و شاغل باشند می توانند از طریق خرید یک بیزینس آماده در آمریکا سرمایه گذاری کنند. خوبی بیزینس های آماده این است که مراحل قانونی و اداری آن ها انجام شده و خریدار دیگر نیازی به طی کردن این مراحل ندارد. در این نوع سرمایه گذاری متقاضی باید حداقل ۵۰ درصد سهام شرکت موردنظر را خریداری نماید و توانایی مدیریت آن را نیز داشته باشد.
سرمایه گذاری از طریق ویزای EB5 آمریکا
یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در آمریکا اخذ ویزای EB5 است که به دو صورت در مناطق محروم و پرریسک و مورد تایید دولت Targeted Employment Area(TEA) این کشور قابل انجام است: سرمایه گذاری ۹۰۰ هزار دلاری و سرمایه گذاری ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلاری در مناطق با ریسک کم. برای سرمایه گذاری در خارج از این مناطق به بودجه بیشتری نیاز است.
مزیتی که این روش سرمایه گذاری دارد این است که فرد سرمایه گذار پس از دو سال گرین کارت موقت و در عرض ۴-۵ سال می تواند اقامت دائم آمریکا را دریافت کند. همچنین سرمایه گذاری در این مناطق باید حداقل ده شغل برای افراد آمریکایی ایجاد کند. در این صورت سرمایه گذار می تواند جهت اقامت دائم خود و خانواده در این کشور اقدام کند. سرمایه گذاران همچنین می توانند در نقاط مختلف آمریکا زندگی کرده و حتی مشغول به تحصیل شوند. شرایط خاصی برای دریافت ویزای E5 وجود ندارد و سالانه ۱۰۰۰۰ ویزا توسط دولت آمریکا صادر می شود.
سرمایه گذاری مستقیم
نوع دیگری از سرمایه گذاری از طریق ویزای E5 وجود دارد که سرمایه گذار به صورت مستقیم مسئول سرمایه خود است. در صورتی که در حالت قبلی کلیه سرمایه فرد توسط نهادی مدیریت می شود که در آن جا سرمایه گذاری صورت گرفته است و شخص سرمایه گذار حداقل مشارکت را در بودجه خود دارد.
سرمایه گذاری از طریق ویزای E2 آمریکا
از دیگر روش های سرمایه گذاری در آمریکا اخذ ویزای E2 است و مناسب افرادی است که بودجه کمی دارند. در این روش حداقل سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار دلار بوده و متقاضیان می توانند از طریق آن موفق به اخذ ویزای آمریکا شوند. علاوه بر آن در این نوع سرمایه گذاری، سرمایه گذار باید برای نیروی کار آمریکایی شغل ایجاد کند و نقش فعالی در مدیریت سرمایه خود داشته باشد.
همسر سرمایه گذار می تواند برای دریافت اجازه کار در این کشور اقدام کند اما سرمایه گذار تنها مجاز است در بیزینس خود مشغول به کار شود. دریافت ویزای e2 تنها برای اتباع کشورهایی مجاز است که قراردادی خاص با کشور آمریکا دارند که در حال حاضر ایران جزء این لیست نمی باشد.
ویزای E2 یک ویزای غیرمهاجرتی و موقتی است و دارای اعتبار دو ساله است و با رعایت تمام قوانین و شرایط در این مدت می توانید نامحدود آن را تمدید کنید. این ویزا پلی برای دریافت ویزای E5 می باشد که با افزیاش سرمایه می توان برای ویزای EB5 و اقامت دائم آمریکا اقدام کرد. جهت تغییر ویزای خود نیز باید با فرم I-129 درخواست دهید.
اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا از طریق ثبت شرکت
کسانی که از سرمایه کافی برخوردار بوده و علاقه مند به راه اندازی کسب و کار در آمریکا هستند می توانند شعبه ای جدید از یک بیزینس را در آمریکا راه اندازی کنند یا کسب و کاری جدید در این کشور افتتاح کنند. یک سال پس از راه اندازی نیز می توان نسبت به اخذ ویزای سرمایه گذاری اقدام کرد. اعتبار این ویزا یکساله بوده و پس از آن با تایید دولت آمریکا ۳ ساله تمدید می شود و در نهایت متقاضی می تواند تا ۷ سال ویزای خود را تمدید کند.
البته توجه داشته باشید برخی از شرکت ها را فقط افراد مقیم آمریکا می توانند به ثبت برسانند مانند شرکت های سهامی گروه S. اما شرکت های LLC و C-corp شرکت هایی با مسئولیت محدود هستند که پیچیدگی کمی برای ثبت دارند و برای سرمایه گذاران خارجی مناسب هستند. حتی در برخی از ایالت های آمریکا بابت ثبت شرکت از شما مالیاتی دریافت نمی شود و در ابتدا نیاز به سرمایه زیادی نخواهید داشت. پس از ثبت شرکت باید نسبت به دریافت ویزای E2 یا EB5 اقدام کنید که البته ویزای E2 فقط مختص اتباع کشورهای دیگر به جز ایران است. پس از آن درخواست شماره مالیاتی ( ITIN ) دهید که یک کد ۹ رقمی است.
اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا از طریق خرید ملک
به عنوان یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در آمریکا می توان به خرید ملک اشاره کرد. متقاضی ابتدا باید از طریق ویزای توریستی وارد آمریکا شده و سپس اقدام به خرید ملک کند. توجه داشته باشید خرید ملک یا سرمایه گذاری در بورس نوعی سرمایه گذاری شخصی است و موجب دریافت ویزای آمریکا نمی شود. برای دریافت ویزای سرمایه گذاری باید در یک کسب و کار فعال سرمایه تزریق شود.
اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا از طریق خرید اوراق قرضه دولتی
یکی از روش های مطمئن سرمایه گذاری در آمریکا خرید اوراق قرضه دولتی است که نیاز به سرمایه ۱ میلیون دلاری دارد. ثبات سرمایه در این روش بسیار بالاست و آرامش را برای سرمایه گذار به همراه دارد. همچنین به دلیل کار با دولت امنیت سرمایه شما تامین بوده و خطر کلاهبردرای وجود ندارد. با توجه به رشد اقتصادی و واحد پولی کشور خرید این اوراق می تواند سود قابل توجهی داشته باشد.
ویزای L-1
مدیران اجرایی و کارمندان متخصص در یک شرکت خارجی با اخذ این نوع ویزا می توانند به شعبه همان شرکت در آمریکا منتقل شده و در آن جا با سمت قبلی خود مشغول به کار شوند. با این شرط که در سه سال گذشته حداقل یکسال را در این سمت کار کرده باشند. این نوع ویزا غیر مهاجراتی بوده و محدودیت مبلغ برای سرمایه گذاری در این ویزا وجود ندارد.
با توجه به اینکه روش های مختلفی برای سرمایه گذاری در آمریکا وجود دارد و هریک نیز شرایط و مقررات متفاوتی دارند باید بتوانید بهترین گزینه را انتخاب کنید و بهترین تصمیم را بگیرید. بنابراین ضروری است که با انواع این روش ها اشنا شده و در مورد هریک بررسی کامل انجام دهید. باید هدف خود از سرمایه گذاری در آمریکا را مشخص کرده، میزان بودجه خود را تعیین کنید و پس از آن مناسب ترین روش سرمایه گذاری را انتخاب نمایید. به عنوان مثال افرادی که به قصد دریافت اقامت آمریکا می خواهند در این کشور ملک خریداری کنند باید بدانند که به خرید ملک در آمریکا اقامت تعلق نمی گیرد. بنابراین باید روش دیگری را انتخاب نمایند.
جهت اخذ مشاوره رایگان با کارشناسان موسسه مهاجرتی ادب خواه کافیست با این شماره تماس بگیرید. همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشند.
مزایای سرمایه گذاری در آمریکا
- درخواست ویزا برای اعضای خانواده
- اخذ تابعیت و گرین کارت آمریکا و امکان تمدید آن
- زندگی به سبک این کشور
- بازگشت سرمایه با توجه به نوع پروژه
- امکان تحصیل در مدارس و دانشگاه های این کشور
- بهره مندی از خدمات پزشکی و بیمه های درمانی این کشور
- برخورداری از ثبات سیاسی و اقتصادی
- سفر به بیش از ۱۸۰ کشور در دنیا بدون ویزا
- بازنشستگی
- امکان افتتاح حساب در بانک های آمریکا
- عدم نیاز به جاب آفر و پیشنهاد از سوی کارفرما
- عدم نیاز به تخصص و مهارتی خاص
- عدم نیاز به حمایت مالی
- عدم نیاز به ارائه مدرک تحصیلی و قبولی در آزمون زبان
- عدم محدودیت این ویزا برای هر تابعیتی از جمله ایرانی ها
معایب سرمایه گذاری در آمریکا
علاوه بر مزایایی که این سرمایه گذاری دارد با معایبی نیز همراه است. مورد اول اینکه هیچ نوع تضمینی برای دریافت گرین کارت وجود ندارد. مورد بعدی اینکه هیچ ضمانتی مبنی بر بازگشت سرمایه نیز وجود ندارد و شما باید سرمایه خود را در معرض خطر ببینید. حتی ممکن است سرمایه شما حفظ شود اما پروژه بازدهی نداشته باشد و پس از مدتی با مشکلات مالی مواجه شود. به همین خاطر به شما توصیه می کنیم حتما قبل از هر نوع اقدامی خوب تحقیق کنید و با کارشناسان مجرب این حوزه مشورت نمایید تا از سرمایه گذاری های پرریسک مصون بمانید.
از دیگر معایب سرمایه گذاری در آمریکا این است که سرمایه گذار باید سرمایه مورد نیاز پروژه را قبل از درخواست ویزا منتقل کند و اگر با درخواست ویزای متقاضی به احتمال یک درصد موافقت نشود ممکن است سرمایه خود را از دست بدهد.
مدارک لازم برای سرمایه گذاری در آمریکا
مهاجرت به کشور آمریکا به روش سرمایه گذاری نیاز به مدارک خاصی دارد که براساس نوع سرمایه گذاری و نوع ویزای درخواستی مدارک متفاوتی باید ارائه شود. به طور کلی مدارکی که برای اخذ ویزا و سرمایه گذاری در امریکا مورد نیاز است به شرح زیر می باشد:
- مدارک شناسایی شامل شناسنامه، کارت ملی و پاسپورت دارای اعتبار
- عکس رنگی زمینه سفید
- ارائه تمکن مالی و اثبات اینکه بودجه کافی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری موجود می باشد
- مدارک پزشکی مبنی بر سلامت کامل متقاضی
- مدارک سرمایه گذاری شامل گواهی قانونی بودن سرمایه، گواهی انتقال سرمایه، توافقنامه مشارکت، پلن تجاری و کلیه مدارک مربوط به خرید بیزینس، شرکت، ملک و …
- تکمیل فرم های درخواست ویزا
مراحل اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا
اگر شما هم متقاضی ویزای سرمایه گذاری آمریکا هستید باید مراحل زیر را جهت دریافت ویزا طی نمایید:
- انتخاب نوع ویزا
در قدم اول شما باید با توجه به هدف خود، شرایط روش های مختلف سرمایه گذاری در امریکا را بسنجید و در نهایت با توجه به هدف و بودجه خود روش مناسب را انتخاب کنید. هر روش مزایا و معایب مربوط به خود را دارد که با توجه به نوع سرمایه گذاری متفاوت می باشد.
- آماده سازی مدارک
در مرحله بعد نسبت به تهیه کلیه مدارک مورد نیاز نمایید که شامل مدارک هویتی، بودجه مورد نیاز، سند تمکن مالی، آزمایشات پزشکی و فرم درخواست ویزا می باشد. باتوجه به نوع ویزا، مدارک متفاوت بوده و این ها تنها مدارک کلی را شامل می شوند.
- پرداخت هزینه های مربوطه
در این مرحله با توجه به نوع ویزا و تعداد فرم های استفاده شده باید هزینه های مربوط به هر فرم را پرداخت نمایید.
- ارسال فرم ها
پس از پرداخت هزینه باید فرم های تکمیل شده را به همراه مدارک خود به اداره مورد نظر ارسال کنید. مثلا فرم I-526 برای ویزای EB-5 باید به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا فرستاده شود.
- انتظار برای بررسی درخواست
پس از ارسال مدارک شما چاره ای جز این ندارید که صبر کنید تا مدارک شما توسط اداره مهاجرت بررسی شود. زمان تقریبی بررسی مدارک با توجه به نوع سرمایه گذاری و تعداد درخواست های موجود در حال بررسی متغیر بوده و حدود ۱۸-۲۴ ماه می باشد.
- مراجعه به سفارت
در صورتی که در خواست شما تایید شود پس از گرفتن وقت از سفارت باید حضورا به یکی از سفارت خانه های آمریکا در یکی از کشورهای ترکیه، دبی یا ارمنستان برای مصاحبه مراجعه کنید. هنگام مصاحبه باید به سوالات افسر صادقانه پاسخ دهید و مدارکی که ارائه می کنید نیز باید صحبت های شما را تایید کند.
- دریافت ویزا
در صورتی که مصاحبه با موفقیت انجام شود و مدارک شما کامل باشد با درخواست ویزای آمریکای شما موافقت شده و می توانید به این کشور سفر کنید.
اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا چقدر طول می کشد؟
دریافت انواع ویزاهای سرمایه گذاری امریکا زمانبندی متفاوتی دارند و به نوع ویزای درخواستی، حجم کاری سفارتدر آن زمان و شرایط متقاضی بستگی دارد. به طور مثال دریافت ویزای EB5 از زمان درخواست تا پایان فرایند ۲۴ ماه طول می کشد. در حالی که فرایند پردازش ویزای E2 خیلی طولانی نیست و معمولا یک الی سه ماهه انجام می شود. زمان پردازش ویزا از طریق ثبت شرکت نیز حدود ۳-۴ ماه زمان میبرد.
هزینه ویزای سرمایه گذاری آمریکا
میزان بودجه لازم برای سرمایه گذاری در آمریکا به نوع ویزا و نوع پروژه ای که در آن سرمایه گذاری می کنید بستگی دارد. هزینه های اخذ ویزای آمریکا و هزینه های سرمایه گذاری دو مقوله جدا بوده و به صورت جداگانه نیز محاسبه می شود. طبق آمار وزارت خارجه ایران کشور آمریکا جزء کشورهای برتری است که افراد از طریق سرمایه گذاری در این کشور به دنبال دریافت اقامت دائم هستند و تعداد متقاضیان ایرانی نیز هر ساله دو برابر می شود.
بهترین سرمایه گذاری در آمریکا
برای هر شخصی با توجه به شرایط و اهدافی که از سرمایه گذاری دارد بهترین سرمایه گذاری متفاوت خواهد بود. اما به صورت کلی روشی بهترین است که ریسک کمی داشته و سود بالایی نیز به سرمایه گذار برساند. خرید اوراق قرضه دولتی به عنوان سرمایه گذاری در آمریکا را می توان بهترین روش سرمایه گذاری دانست. ثبت شرکت و کارآفرینی نیز در صورتی که فرد واجد شرایط باشد می تواند جزء بهترین سرمایه گذاری ها در آمریکا محسوب شود.
جمع بندی
یکی از روش های مهاجرت و اخذ ویزای امریکا از طریق سرمایه گذاری در این کشور است که فرصتی جدید برای بهبود شرایط زندگی افراد محسوب می شود. در برخی از روش های سرمایه گذاری در آمریکا این امکان وجود دارد که فرد همراه خانواده خود در این کشور اقامت دائم داشته باشد. بنابراین یکی از روش های جذاب اخذ اقامت آمریکا، سرمایه گذاری در این کشور است که برای افرادی که واجد شرایط هستند بهترین گزینه برای اخذ ویزا نیز به حساب می آید. از طریق تماس با مجموعه ادب خواه می توانید با روش های مختلف سرمایه گذاری در آمریکا و شرایط آن ها به طور کامل آشنا شوید. کارشناسان ما با تخصص و دانشی که در این زمینه دارند به شما کمک می کنند تا بهترین تصمیم را برای سرمایه خود بگیرید.
فرم مشاوره
برای اطلاع بیشتر از شرایط اخذ ویزای و اپلای این فرم را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس حاصل فرمایند.